Wanneer je al ingelogd bent in het schoolnetwerk klik op het ENTREE symbool:

SAML login
Deze Moodle omgeving is alleen toegankelijk voor leerlingen van de scholen die behoren tot de gebruikersgroep van Informatica-Actief.
Via ENTREE is voor leerlingen van scholen, die mee doen met het SSO (Single Sign On) project, het mogelijk om in te loggen met je inlognaam en wachtwoord die je op je school gebruikt. Wanneer je nog niet ingelogd bent klik je daarvoor op het Entree symbool.

Doet je school nog niet mee dan log je hieronder in met je inlognaam en wachtwoord wat je van je docent informatica hebt ontvangen.

Login here using your username and password
(Cookies moeten aanstaan in je browser)Hulp voor Cookies moeten aanstaan in je browser

Is dit de eerste keer dat je hier bent?

De elektronische leeromgeving van de stichting INFORMATICA-Actief is alleen toegankelijk voor leerlingen van scholen, die behoren tot de gebruikersgroep.

Om te kunnen inloggen heb je een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. De gebruikersnaam en het wachtwoord krijg je van je informatica docent.

De eerste keer, dat je inlogt, moet je je profiel wijzigen.

De volgende velden moet je aanpassen:

  • jouw voornaam
  • jouw achternaam
  • jouw emailadres
  • jouw woonplaats
  • een korte beschrijving van jouzelf

Gebruik een bestaand emailadres. Er zijn twee belangrijke redenen om dat te doen: Allereerst gebruikt je docent dit adres om je berichten te sturen met informatie over de lessen Informatica. Ten tweede kun je, wanneer je je wachtwoord vergeten bent, naar dit emailadres een nieuw wachtwoord laten sturen.